De dienstverlening van Monobrands is te verdelen in 4 specialismen: design & development, online marketing, webshop optimalisatie en branding. Voor de langdurige samenwerkingen die we aangaan met merken, betekent dit dat onze consultants zich inzetten voor een optimale mix van deze 4 onderdelen. Zo ontstaat synergie tussen de verschillende onderdelen. Het liefst ondernemen wij met onze partners mee, zodat we het maximale uit een samenwerking kunnen halen. Wij zijn flexibel en staan open voor verschillende vormen van samenwerken.

De onderdelen zijn ook los in te zetten. Zo onderhouden wij voor verschillende klanten in diverse branches met succes hun AdWords-campagnes bijvoorbeeld. Ook zetten wij zoekmachine-optimalisatie in voor klanten in uiteenlopende branches.

Hieronder lees je meer over de reikwijdte van onze dienstverlening en maken wij bepaalde onderdelen concreet.

DESIGN & DEVELOPMENT

   

  • SEOshop – Monobrands ontwikkelt webshops op het SEOshop platform. Het voorraad-systeem in deze software is ideaal voor het bijhouden van één voorraad.
  • Magento – Monobrands ontwikkelt shops op het Magento-platform. Magento is dé meest bekende opensource e-commerce software met zeer veel mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen van jou, onze klant, kiezen we het meest geschikte platform qua functionaliteit en budget.
  • Projectmanagement – Bij de ontwikkeling van een online platform hebben onze klanten één vast aanspreekpunt die de gehele ontwikkeling overziet en begeleidt.
  • Design – Onze ervaren designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van webshops en websites. Volgens de laatste trends op het gebied van webdesign worden designs gemaakt die gericht zijn op conversie en gebruiksvriendelijkheid.
  • Custom ontwikkeling – Monobrands ontwikkelt ook webshops op een custom CMS. De wens van onze klant kan bestaan om de huidige custom webshop uit te bouwen. In samenspraak met onze klanten komen wij tot een keuze voor een platform.
  • Conversie – De online platformen die Monobrands bouwt worden continue verbeterd. De inzichten voor een verhoogde conversie én gebruiksvriendelijkheid worden meegenomen in de designs van onze online platformen. We beginnen met een goede basis.
  • Ontwikkeling – Onze programmeurs zijn behendig in de ontwikkeling op verschillende platformen. Op basis van de wensen van jouw organisatie zetten we één van deze platformen in.
BEKIJK CASES

ONLINE MARKETING

  • SEO – Zoekmachine-optimalisatie is een vak apart. Daarom heeft Monobrands 2 fulltime SEO-experts die zich focussen op één ding: op plek 1 in Google komen. Steekwoorden: linkbuilding, on- en offsite SEO.
  • SEA – Adverteren in Google? Monobrands is gespecialiseerd in de opzet en het beheer van Google AdWords campagnes. We zetten jouw budget hier zo slim mogelijk in door een combinatie van verschillende campagnes te maken.
  • E-mailmarketing – E-mail is een interessant medium, omdat bezoekers hebben aangegeven jouw nieuwsbrief te willen ontvangen. Monobrands adviseert en ondersteunt bij e-mailcampagnes.
  • Affiliate-marketing – Een succesvol medium voor concurrerende partijen is affiliate-marketing. We werken samen met de grote affiliate-netwerken van Nederland en kunnen adviseren en ondersteunen bij het opzetten van een campagne.
  • Social Media – Monobrands kan helpen bij het verzorgen van de identiteit van jouw organisatie op social media. We ontwerpen een branding-pakket, zodat dezelfde uitstraling hebt op alle kanalen. Monobrands adviseert hierna over de inzet van social media.
  • Vergelijkingssites – Monobrands plaatst geschikte webshops op vergelijkingssites. We ondersteunen bij de technische implementatie hiervan.
BEKIJK CASES

WEBSHOP OPTIMALISATIE

  • Inrichten Analytics / 0-meting – Door de meetsoftware correct in te stellen, kun je uitgaan van de data die verzameld wordt via Google Analytics. Monobrands kan eenmalig het account inrichten en adviseren. Vanaf het begin van een samenwerking weten we zo zeker dat we kunnen vertrouwen op de data.
  • Conversie-optimalisatie – Aan de hand van de data kunnen we de bottleneck van jouw online platform vinden en de bottleneck neutraliseren. Het bestaande bezoek op de site wordt zo effectiever ingezet.
  • A/B testing – Als er voldoende bezoekers per maand zijn, kunnen we 2 versies van een pagina naast elkaar testen om de conversie te verbeteren.
  • Gebruiksvriendelijkheid – Monobrands schrijft rapporten over de gebruiksvriendelijkheid van online platformen. Een frisse blik helpt, want dat is hoe bezoekers jouw website ervaren.
  • Betaalmethoden – Monobrands heeft goed contact met verschillende payment service providers, zodat zoveel mogelijk betaalmethoden toegevoegd worden, zodat consumenten de flexibiliteit hebben om verschillende betaalmethoden te gebruiken.
  • Kleuren en knoppen – Verschillende kleuren en knoppen op jouw webshop kunnen een flinke invloed hebben op de conversie in jouw webshop. We testen verschillende versies van jouw website om de conversie en de gebruiksvriendelijkheid te verhogen.
BEKIJK CASES

BRANDING

  • Joint promotion – Voor onze partners zetten wij ook joint promotions op. Het promoten van verschillende niet-concurrerende producten is interessant, omdat de kosten gedeeld kunnen worden.
  • Copywriting training – Wij kunnen advies en training geven over de do’s & dont’s van bloggen, zodat een blog ingezet kan worden op het eigen online platform.
  • Bannering – Monobrands beschikt over toegang tot een media-bereik van 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand. De partners van Monobrands kunnen gebruikmaken van interessante aanbiedingen voor branding pakketten.
  • Advertorials – De inzet van een goede advertorial kan een flinke impact hebben op de merkbekendheid, positieve reacties onder consumenten én een verhoging van de omzet realiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan winacties, editor’s choice, top 10 artikelen en meer. Advertorials kunnen opgenomen worden in onze branding pakketten.
BEKIJK CASES

© 2013 Monobrands. All rights reserved.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 56759908.